NAC autosuunnistus 2023


NEZ - Top 3 Hall of Fame - Säännöt - Competitions/Kilpailut - NEZ-points/Sarjapisteet

Additionally for Finns, vain suomeksi: OnLine - Ilmoittautumisohjeet ja -lomake 2023Viimeiset muutokset 2023-03-17 klo 9:50 EET

NAC-sarja 2023

NAC-sarjassa on NEZ-sarjan tapaan 2023 kuusi osakilpailua. Kuudesta lasketaan edellisvuoden tapaan neljä parasta, kuitenkin niin, että enintään yhden oman maan kilpailun pisteet lasketaan. Edelleen on voimassa, että NAC-pisteitä saadakseen on startattava vähintään yhdessä kilpailussa ulkomailla. NAC-sarjan vasta-alkajille tarkoitettuun Beginner's cupiin lasketaan vain lauantain kilpailuiden ennalta ilmoitettu alkuosa.

Lisenssikortti

NAC-sarjakisojen ajamista varten tarvitaan olemassa olevan pohjalisenssin (esim. AS-T) lisäksi erillinen National-lisäkortti. Kortin voi tilata jo pohjalisenssiä hankkiessaan, mutta National-lisäkortin voi hankkia myös myöhemmin. Nopeiten kortin saa KITI-järjestelmän lisenssikaupasta. Mikäli on ostanut pohjalisenssin ilman lisäkorttia, on mahdollista tehdä myös lisenssikorotus pohjalisenssistä pohjalisenssi+National-lisäkortti:in (esim. AS-T => AS-T + National-lisäkortti) lisenssikaupassa, jolloin KITI veloittaa automaattisesti vain lisenssien erotuksen (45€) eli ei tarvitse maksaa uudelleen pohjalisenssin osuutta.

AKK postittaa kortit toimistolta 1-2 arkipäivän sisällä lisenssin ostamisesta / lisenssin korotuksesta. Mikäli korttia ei ala postissa kuulua, kannattaa olla tomistoon yhteydessä, sillä kirjeitä on mm. kadonnut postin syövereihin. Älä siis jätä tilausta viime tinkaan.

Yhteystiedot PM-yhteyshenkilölle

Lähetä Juha Heikkilälle tiedoksi (juheik (at) gmail.com) viimeistään kaksi viikkoa ennen matkalle lähtöä kuljettajan ja kartanlukijan yhteystiedot (nimi, puhelin, sähköposti). Voit käyttää vaikkapa tätä Word-lomaketta.

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kilpailuihin järjestäjien ohjeiden mukaisesti. Jälki-ilmoittautuminen NAC-osakilpailuihin ei ole mahdollista.

Osanottomaksut

Jokainen maksaa itse osanottomaksut paikan päällä jokaiseen osakilpailuun.